Option 1C - Food & quality [24.0]

 
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Mandatory Optional
Course not taught in 2020-2021 Periodic course not taught in 2020-2021
Periodic course taught in 2020-2021 Activity with prerequisites
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Annual unit
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Mandatory Content:
Mandatory LBRAL2102 Physiological and nutritional biochemistry   Cathy Debier
, Yvan Larondelle (coord.)
37.5h+0h  4 credits q1   x
Mandatory LBRAL2103 Food chemistry   Sonia Collin
30h+30h  5 credits q1 x  
Mandatory LBRAL2104 Food microbiology   Jacques Mahillon
30h+22.5h  4 credits q2 x  
Mandatory LBRAL2201 Food technology   Iwona Cybulska (coord.)
, Axel Kather
52.5h  5 credits q2 x  
Mandatory Suggestions d'unités d'enseignement au choix libre pour 6 crédits minimum pour l'option 1C (6 credits)
Optional LBRAL2202 Technological quality control   Vincent Baeten
30h  2 credits q1 x x
Optional LBRAS2302 Chimie du houblon et technologies associées   Sonia Collin
30h+30h  5 credits q1 x x
Optional LBRAS2304 Qualités organoleptiques et microbiologiques de la bière et du vin   Sonia Collin (coord.)
, Marc Maudoux
15h+30h  4 credits q1 x x
Optional LBRTE2201 Human and environmental toxicology   Cathy Debier (coord.)
, Philippe Hantson
30h+7.5h  4 credits q1 x x